Суспільне Поділля підготувало тематичні ефіри до дня закоханих

Суспільне Поділля підготувало тематичні ефіри до дня закоханих

15 лют. 2019

Команда Хмельницької філії Суспільного підготувала тематичні ефіри на радіо, телебачення та інтернет.

У ранковому шоу «TVвій ранок», як емоційні міжпрограмки, були підготовлені короткі ролики з фразою, яку чула або хоче почути у своєму житті кожна людина. «Я тебе кохаю». Це слова, які не мають прив’язки до дати.

Каже Олексій Єленков, керівник творчої групи «TVвій ранок». “Ми хотіли сказати просто про складне. І говорити це треба не якогось конкретного дня, а завжди. Якщо у цих трьох словах один сенс для двох людей.”

У ранковому радіоефірі ведучі Сергій Дорофєєв та Інна Ніколаєва теж говорили про кохання з кандидатом психологічних наук, сімейним та дитячим психологом, психотерапевтом Тетяною  Матвійчук. Йшлося про те , чи існує ідеальне кохання? Як зрозуміти де справжня любов, а де пристрасть? Чому люди не можуть знайти свою другу половинку?

Ранковий радіо ефір можна переглянути нижче.

Радіо-ведучі Раїса Токар та Людмила Коваль у вечірньому радіоефірі обговорювали із гостями студії те, як можна познайомитися на Хмельниччині людям, які старші за 50. Як правильно будувати здорові стосунки людям, що вже мають неабиякий досвід. Спікери студії: Яна Баранова, менеджерка Хмельницького благодійного фонду "Хесед Бешт".

Вікторія Муха, психолог Валентина Деготь, керівник клубу "Дозвілля" при первинній ветеранській організації УМК Південно-Західна м.Хмельницького.

Переглянути повний запис вечірньої радіо програми можна нижче.

Завдяки співпраці із бюро новин програма “Тема Дня” вийшла у ефір із тематичною темою та актуальними спікерами. Серед них:  Марина Зубова, начальник Хмельницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану; Євген Потапчук, завідувач кафедри практичної психології та педагогіки Хмельницького національного університету, професор, доктор психологічних наук.

14 лютого – єдиний день у році, коли подати заяву на одруження і зареєструвати шлюб у Хмельницькому ВРАЦСі можна до опівночі.
Це акція «Кохання поза часом». Сьогодні зареєстрували шлюб 17 пар. Три  – у межах проекту «Шлюб за добу».

Детальніше у відео нижче.

“День усіх закоханих, який ми відзначаємо 14 лютого, запозичений нами з європейської, з римо-католицької традиції. У нас є свій автентичний відповідник – Купала. Але те, що і 14 лютого, і 7 липня йдеться про одну з найсильніших людських емоцій  – кохання, саме у цьому суть його популярності. А оскільки через культуру людина надала цьому почуттю і суспільний статус – сім’я, продовження роду, то, вважаю, що це хороший привід сфокусувати теми для обговорення і в нашому ефірі.” –  розповіла продюсерка Поділля-Центр Любов Тімкова.