Анонс першого оновленого випуску проекту #Звіти_наживо на Поділля-Центр

Анонс першого оновленого випуску проекту #Звіти_наживо на Поділля-Центр

27 лют. 2019

Вже цього четверга, 28 лютого, о 19:20 #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО», де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. Минулоріч теми #Звітів_наживо на Суспільному були однаковими для усіх регіонів. Цього року вони різні у кожній області. Також оновлено весь графічний “одяг” програми.

За концепцією програми, до обговорення в прямому ефірі, крім представників влади, залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини. Минулого сезону проект виходив раз у місяць в п’ятницю, тепер — у четвер.

Основним напрямом на 2019 рік для команди проекту буде налагодження комунікацій з закритими структурами, які не звітували раніше, до прикладу, правоохоронні органи та структури.

Взяти участь у проекті #Звіти_наживо 28 лютого команда суспільно-політичного напряму Хмельницька філія Суспільного запросила заступника начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницкій області Вадима Матвійчука.

Долучитися до підготовки програми може кожен: якщо маєте запитання про роботу Патрульної поліції Хмельниччини, сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #Запитай_поліцію. Найгостріші із запитань ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі.

Окрім цього, глядачі телеканалу Поділля-Центр та слухачі UA: Українське радіо Поділля-Центр можуть телефонувати у студію прямого ефіру — (096)6885068.

Пряма трансляція “Звітів.НАЖИВО” — на офіційній сторінці Поділля-Цетнр у Facebook.