Суспільне Хмельницький — нова спільна назва для UA: ПОДІЛЛЯ та Суспільне Поділля

Суспільне Хмельницький — нова спільна назва для UA: ПОДІЛЛЯ та Суспільне Поділля

23 тра. 2022

Суспільне мовлення, починаючи з 23 травня, оновлює дизайн-систему своїх активів. Оновлений дизайн має допомогти однозначно ідентифікувати приналежність медіа до Суспільного Мовлення на всіх платформах та у всіх проявах. 

Усі регіональні телеканали отримали ідентифікацію «Суспільне» та спільний із Першим каналом Суспільного Мовлення і материнським брендом блакитний колір. UA: ВІННИЦЯ стала Суспільне Вінниця, UA: ЛЬВІВ — Суспільне Львів тощо. Ще одним кроком для систематизації представлення Суспільного в регіонах стало приведення логотипа до назви обласного центру: так, UA: ЗАКАРПАТТЯ стало Суспільне Ужгород, UA: КАРПАТИ 一 Суспільне Івано-Франківськ, UA: ПОДІЛЛЯ — Суспільне Хмельницький, UA: ВОЛИНЬ — Суспільне Луцьк, а UA: БУКОВИНА — відповідно Суспільне Чернівці.

Сьогодні розпочинається поступове оновлення представлення Суспільного, що торкнеться всіх платформ та проявів бренду.

Проєкт імплементувала BBC Media Action за фінансування Міністерства закордонних справ та в справах співдружності Сполученого Королівства у рамках програми «Підтримка незалежних медіа в країнах Cхідного партнерства»*.  Ключовим елементом оновленої графіки стала призма, що продовжує вже знайомий елемент стилю Суспільного у діджиталі — півколо.

За задумом дизайнерів, призма якнайкраще відображає переваги, які має Суспільне Мовлення — це прозорість, баланс, різноманіття контенту і платформ для його поширення.

«Минулого року у нас стартував проєкт оновлення, що мав на меті привести дизайн усіх активів Суспільного Мовлення до єдиної системи, яка б працювала на всіх платформах, у всіх проявах. Після 24 лютого, з настанням воєнного часу, зручність і зрозумілість у повідомленнях Суспільного Мовлення стали особливо важливими. Аудиторія різних платформ Суспільного стрімко зростає. Для нас — це знак довіри. Ми хочемо, щоб наші глядачі, слухачі, читачі могли отримати якісний контент, перевірену інформацію в будь-якій зручній формі», — розповів член правління Суспільного Мовлення, відповідальний за маркетинг, Андрій Таранов. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Хмельниччині — це телеканал Суспільне Хмельницький і Українське Радіо Хмельницький.

Оперативні новини — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах:

* Програма «Підтримка незалежних медіа в країнах Східного партнерства» Міністерства закордонних справ та в справах співдружності Сполученого Королівства, яку імплементують «BBC Media Action» і Thomson Reuters Foundation, підтримує обраних медіапартнерів у країнах Східного партнерства, метою яких є розвиток суспільної журналістики. Програма підтримує втілення їхніх організаційних стратегій, формування потенціалу працівників медіа й покращення виробництва контенту різними мовами для різноманітних платформ, а також допомагає їм досягти фінансової стабільності. Мета програми — забезпечити, аби ці медіакомпанії максимально розширили свій вплив і незалежна якісна журналістика охопила якомога більшу аудиторію.