Хмельницька філія Суспільного отримала логотип UA: ПОДІЛЛЯ

Хмельницька філія Суспільного отримала логотип UA: ПОДІЛЛЯ

24 чер. 2019

24 червня т. в. о. голови правління UA: Суспільне мовлення Микола Чернотицький оголосив про присвоєння логотипа UA: Хмельницькій філії Суспільного. Разом із присвоєнням логотипу зміниться назва телеканалу з "Поділля-Центр" — на UA: ПОДІЛЛЯ.

"Вітаю команди суспільних мовників Дніпровщини й Хмельниччини з відзнакою якісної журналістської роботи! Я радий, що ми вже на фінішній прямій, і майже всі філії Суспільного досягли нового рівня якості роботи. Регіональне мовлення Суспільного готове до викликів парламентської кампанії”, — сказав Микола Чернотицький.

 

Логотип UA: присвоюється філіям, контент яких відповідає журналістським стандартам, а команда телеканалів розділяє цінності незаангажованості, незалежності, доброчесності та відповідальності, а також дотримується журналістської етики.

"Для нашої філії – це справді історія про гуртування і гартування. У нас суттєво оновилися команди новинарів та творча група суспіль-політичного мовлення. Нашими колегами стали ті, хто досі не були дотичними до телерадіомовлення. Але вчитися їм довелося без відриву від виробництва, зважаючи на недоукомплектацію штату, яка існує досі. За цей рік філія перейшла у формат мовлення 16*9, брала участь у загальноукраїнських творчих проектах, ініційованих Суспільним мовником. Це справді визнання кропіткої щоденної праці команди, яка в умовах браку професійних кадрів на медійному ринку праці та при загальному недофінансуванні Суспільного мовлення працює за високими журналістськими стандартами", — розповіла продюсерка Хмельницької філії Суспільного Любов Тімкова.