На UA: ПОДІЛЛЯ стартував проект «Виборчий округ: Співбесіда»

На UA: ПОДІЛЛЯ стартував проект «Виборчий округ: Співбесіда»

4 лип. 2019

З 2 липня на UA: ПОДІЛЛЯ у прямому ефірі  стартував проект «Виборчий округ: Співбесіда» в рамках якого, запрошені кандидати в народні депутати України між одномандатних виборчих округів розповідають про те, що і як робитимуть, якщо стануть народними обранцями.


Про те, як відбувався процес підготовки спецпроекту та про перші ефіри розповіла продюсерка «UA: ПОДІЛЛЯ» Любов Тімкова: «На семи виборчих округах Хмельниччини – 97 депутатів-мажоритарників. І це стало зрозуміло лише 26 червня. До 25 червня  робота була спланована так: 7 програм – за кількістю округів, в ефір ідуть почергово. Самих кандидатів запрошуємо для участі в ефірі за алфавітом, а програма триває 13 хвилин. Слід зазначити, що восьма (фінальна) програма відрізнятиметься тим, що там аналізуватимуться передвиборні програми тих кандидатів, які з різних причин не з’явилися в ефір. Проте перша програма присвячена 187 округу засвідчила потребу додаткового часу, тому наступного дня ми зробили ще одну програму по 187 окрузі. Тож тепер плануємо програм вдвічі більше. Найважче було дізнатися інформацію – телефон, адреса, куди  пересилати офіційний лист-запрошення. Поки офіційних відмов від кандидатів немає».

У проекті «Виборчий округ: Співбесіда» вже взяли участь Олег Слободян, Анатолій Собко, Чернилевський Костянтин, Броніслава Бейдерман,Олександр Галко, Аліна Коваль, Сергій Мельник та В’ячеслав Неволько.

«Виборчий округ: Співбесіда» глядачі Суспільного мовника Хмельниччини мають змогу дивитися щодня по буднях о 17:10, а також в онлайн мовленні: https://km.suspilne.media/live та на сторінці у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/hodtrk/, переглянути відео минулих ефірів можна за посиланнями: https://km.suspilne.media/episode/16067https://km.suspilne.media/episode/16066.