38 кандидатів-мажоритарників побували у студії

38 кандидатів-мажоритарників побували у студії "Виборчий округ: Співбесіда" на UA: ПОДІЛЛЯ

18 лип. 2019

З 2 по 17 липня телеканал UA: ПОДІЛЛЯ проводив публічні співбесіди із кандидатами у народні депутати від мажоритарних округів Хмельниччини.

В етері загальнонаціонального проєкту "Виборчий округ: Співбесіда" разом із ведучою Оленою Кеменяш з’ясовували, наскільки кандидати в народні депутати розуміються на проблемах виборчого округу і обізнані з депутатськими компетенціями.

У Хмельницькій області 7 виборчих округів, всього було зареєстровано 97 кандидатів, 7 з яких зняли свої кандидатури,  а з 90 кандидатів, що залишилися – 48 від партій, 42 – самовисуванці.

Загалом в етер  з 2 по 17 липня вийшли 11 програм за участі 38 кандидатів.

У тих, хто не встиг чи не зміг почути кандидатів у народні депутати від свого виборчого округу,  є можливість переглянути відео на нашому Youtube  каналі.

Інформація в розрізі округів із прізвищами гостей, які взяли участь у дискусії:

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 187 виборчого округу Броніславою Бейдерман, Олександром Галком, Аліною Коваль, Сергієм Мельником та В’ячеславом Неволько. 2 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 187 виборчого округу Олегом Слободяном, Анатолієм Собко  та Чернилевським Костянтином. 3 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи. 189 виборчий округ. Етер від 4 липня. Гості: Бочкарьова Оксана, Наконечний Михайло, Кліщ Віктор, Кокаревич Артур.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 189 виборчого округу. Етер від 8 липня. Гості: Лозовий Вадим, Лопатовський Олег, Боровик Володимир, Ратошнюк Андрій, Миклуш Олександр Петрович.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 189 виборчого округу Рибаком Юрієм та Яцковим Борисом. 9 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 190 виборчого округу Жмеренецьким Олексієм, Сидором Василем, Шпегом Ярославом, Щербиною Андрієм. 10 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 191 виборчого округу Артеменком Вікторем, Бойком Михайлом, Дубовиком Олегом та Кравчуком Юрієм. 11 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатом в нардепи від 191 виборчого округу Олександром Співаком. 12 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 192 виборчого округу Мельником Олександром та Чепко Назарієм. 15 липня.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 193 виборчого округу. 16 липня. Гості: Посітко Михайло, Іванюк Дмитро, Кохановська Вікторія Святославівна, Попов Олександр.

"Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами в нардепи від 193 виборчого округу. 17 липня. Гості: Савчук Інна, Сморжевський Станіслав та Шпак Андрій.

18 липня відбувся підсумковий етер програми "Виборчий округ: Співбесіда" привсячений кандидатам, які не прийшли до студії UA: ПОДІЛЛЯ.

Нагадаємо, що програма "Виборчий округ: Співбесіда" створена перед позачерговими парламентськими виборами за єдиним форматом для всіх філій Суспільного мовника, щоб представити виборцям кандидатів в депутати до Верховної Ради, які балотуються від їхніх виборчих округів. При цьому, право оцінювати виступи кандидатів залишається за глядачем, який зможе серед усіх охочих, обрати достойного, на його думку, кандидата.