«Рух» – «Оболонь» — дивіться 13-й тур УПЛ на Суспільному

«Рух» – «Оболонь» — дивіться 13-й тур УПЛ на Суспільному

6 лис. 2023

У понеділок, 6 листопада, о 19:00 відбудеться матч 13 туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Рух» (Львів) та «Оболонь» (Київ). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця, Суспільне Хмельницький, Суспільне Кропивницький та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Як все починалося. Дитячому проєкту Суспільного «Бробакс» — два роки

«Рух» наразі посідає п’яте місце у турнірній таблиці Чемпіонату України, маючи у своєму активі 20 очок. «Оболонь» знаходиться на 12 місці — 12 очок.

«Кривбас» лишається лідером Чемпіонату — 26 очок. За «Кривбасом» розташувалися «Полісся» — 25 очок та «Шахтар» — 24 залікових бали.

Коментуватиме матч Віталій Похвала.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, у листопаді відбудеться повноцінний запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт, який наразі мовить у тестовому режимі.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах: