Інтерв’ю з новим послом Великої Британії в Україні дивіться на Суспільному

Інтерв’ю з новим послом Великої Британії в Україні дивіться на Суспільному

7 лис. 2023

8 листопада о 20:40 у вечірньому ефірі всеукраїнського інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» на Суспільне Новини, Суспільне Львів та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення дивіться інтерв’ю з новопризначеним послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіном Гаррісом. Розмову провів ведучий та випусковий редактор проєкту «Суспільне. Спротив» Віталій Гамадин. Також інтерв’ю можна буде почути на хвилях Українського Радіо Львова та дивитись на ютуб-каналі Суспільне Львів.

Читайте також: 86 % аудиторії Суспільного довіряють його новинам

«Це був перший офіційний візит посла до Львова та ексклюзивне інтерв’ю команді Суспільного в регіонах, — каже ведучий та випусковий редактор проєкту “Суспільне. Спротив” Віталій Гамадин. — Мене вразила українська мова пана посла, також розмова вкотре підтвердила наміри Сполученого Королівства тісно співпрацювати з Україною. Можна резюмувати, що Україна стоїть на захисті не лише своїх територій, а і Європейських країн в цілому».

В інтерв’ю говорили про те, які проєкти Великої Британії будуть зосереджуватись саме на Львівщині, чи буде британська армія навчати українських військових на території України та чи можливе створення спільного військово-промислового комплексу Сполученого Королівства та України.

Читайте також: Ми зосередимо всі зусилля на перемозі України, — Посол Великої Британії Мартін Гарріс відвідав Суспільне

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення, і на ютуб-каналах Суспільне Ужгород, Суспільне Рівне та Суспільне Львів.

Нагадаємо, інформаційний проєкт «Суспільне. Спротив» на місцевих каналах Суспільного Мовлення та Суспільне Новини виходить в ефір щодня зранку з 7:00 до 10:00, удень з 12:00 до 16:00 та ввечері з 18:00 до 21:00.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах: