На  UA: ПОДІЛЛЯ повертається спецпроєкт «Виборчий округ»

На UA: ПОДІЛЛЯ повертається спецпроєкт «Виборчий округ»

4 лис. 2019

1 листопада на UA: ПОДІЛЛЯ розпочалась підготовка до старту нового сезону суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». У його межах аналізуватимуть роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.

«Проєкт «Виборчий округ»  своєрідна діагностика народного обранця на відкритість, компетентність і відповідальність перед громадою. Наголошую, це не компліментарна розмова, а конструктивний діалог з виборцями, — розповіла продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова. — З листопада й до кінця року ми разом із представниками громадських організацій аналізуватимемо ефективність виконання тих обіцянок, які стали для депутата-мажоритарника трампліном у політику». 

Народним депутатам уже надіслали офіційні листи-запрошення на проєкт «Виборчий округ». Програму планують записувати з 18 по 22 листопада — у дні, визначені Верховною Радою для роботи з виборцями в округах. Якщо обранець із різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде не 26-хвилинна, а скорочена до 13 хвилин програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти й оцінюватимуть мешканці округу.

«Переконана, що в ефірі UA: ПОДІЛЛЯ ми побачимо конструктивний діалог громади з політиками від області, глибокий аналіз причинно-наслідкових зв’язків у політичних процесах», — сказала продюсерка філії Любов Тімкова.

Нагадаємо, що з 2 по 17 липня телеканал UA: ПОДІЛЛЯ проводив публічні співбесіди із кандидатами у народні депутати від мажоритарних округів Хмельниччини. 38 кандидатів-мажоритарників побували у студії «Виборчий округ: Співбесіда» на UA: ПОДІЛЛЯ.