За ініціативою Суспільного у Хмельницькому показали фільм про Крути 

За ініціативою Суспільного у Хмельницькому показали фільм про Крути 

21 січ. 2020

Відкритий перегляд документального фільму-реконструкції «Крути» виробництва Суспільного мовника Поділля відбувся у п’ятницю в Хмельницькій міській централізованій бібліотечній системі.

У фільмі бій під Крутами відтворили поблизу Меджибожу військові реконструктори з різних міст України. Захід приурочений до Дня Злуки та пам’яті Героїв Крут, ініційований командою телеканалу UA: ПОДІЛЛЯ.

Учасники просвітницького заходу – працівники Хмельницької централізованої бібліотечної системи. 

Світлана Сінькова, завідуюча методично-бібліографічним відділом Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи розповіла: «Цей фільм потрібно дивитися всім, особливо підростаючому поколінню, тим більше що зараз досить непростий період в країні, він виховує почуття патріотизму, занурює в історію. В нас є відкриті центри дозвілля у бібліотеках, а також працює Smart-бібліотека, тому ми готові до співпраці і підримаємо хороші ідеї».

Продюсерка Хмельницької філії Любов Тімкова прокоментувала ініціативу телеканалу: «Просвітництво  – ціннісний орієнтир Суспільного мовника. Ефірна та офлайн робота UA: ПОДІЛЛЯ спрямована на модерацію суспільного діалогу в регіоні на засадах неупередженості та збалансованості».

Планується, що до кінця місяця відбудеться ще кілька таких відкритих показів. Деталі будуть опубліковані на сайті Суспільного Хмельниччини. 

Фільм про Крути буде доступний на  сторінці UA: ПОДІЛЛЯ сьогодні, 21 січня, після 18:00

А завтра, 22 січня, в суспільно-політичні передачі «Тема Дня» о 19:45 поговоримо про акцію «Ланцюг єднання», яку організовує молодь Хмельницького.