Продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова долучилася до Форуму «Взаємодія влади та громадськості»

Продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова долучилася до Форуму «Взаємодія влади та громадськості»

23 січ. 2020

23 січня у Хмельницькому відбувся Форум організацій громадянського суспільства Хмельницької області «Взаємодія влади та громадськості». Метою заходу було покращити комунікацію між громадським сектором Хмельницької області, задля вирішення актуальних проблем регіону та посилення співпраці влади та громадського сектору.

Продюсерка Хмельницької філії Суспільного мовника Любов Тімкова взяла участь у Форумі та розповіла про роль і основні завдання Суспільного в регіоні, про виклики та можливості у період реформування, а також про те, які заходи підтримує інформаційно UA: ПОДІЛЛЯ і яка мета партнерств.

Любов Тімкова вважає, що подібні заходи допомагають більше дізнатися про Суспільне не лише як про телебачення і радіо, а і як про майданчик для комунікації та просвіти.

Голова ГО «Подільська правова ліга», організатор заходу Андрій Місяць розповів: «У нас досить довга і гарна співпраця із Суспільним, бо не може існувати громадське суспільство чи громадські організації без того, щоб свій сервіс комусь пропонувати. Саме через телебачення ми доводимо до відома людей і правові позиції, здійснюємо правову освіту. Також розповсюджуємо інформацію про свої сервіси. Досить часто здійснюємо експертну підтримку, оскільки надаємо  коментарі, щодо тих чи інших ситуацій».

 «Співпраця із Суспільним важлива для громадських організацій. Задумуюсь про те, щоб реалізувати якийсь спільний крутий проєкт, тому що ми проводимо журналістське розслідування і, можливо, в майбутньому було би добре створити якусь розслідувальну програму. Це амбітні такі мрії, але чому б і ні», розповіла голова ГО «Жіночий антикорупційний рух» Альона Береза.

Нагадаємо, що за ініціативи Суспільного показали фільм про Крути.