Робота UA: ПОДІЛЛЯ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ПОДІЛЛЯ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

Суспільне Поділля з 18 березня призупиняє ранковау радійну та телевізійну програми на період карантину. Решта програм виходитиме у звичному режимі. Колектив новин працює над посиленням інформування про перебіг подій у Хмельницькому та області.

Продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова розповіла про організацію роботи філії під час карантину:  «Як суспільно відповідальна компанія, ми продовжуємо працювати та виконувати нашу основну функцію – інформувати громаду. Разом з тим, в умовах карантину, дбаємо і про наших працівників та їхні сім’ї, і про потенційних соціальних партнерів – спікерів ефірів. Тому від завтра «на карантин» ідуть ранкові теле- та радіопроекти нашого власного виробництва. Інформаційні ж блоки та суспільно політичні програми «Тема дня» та «У полі зору» – виходитимуть в ефір. Ми професійно відслідковуємо інформаційну картину дня Хмельниччини, готові вийти в ефір за першої необхідності. Cтежте за оперативним оновленням інформації».

Для запобігання розповсюдженню (COVID-19), у приміщенні Суспільного Поділля тимчасово обмежений доступ для відвідування філії посторонніми особами, припинено проведення екскурсій та проводяться додаткові заходи із дезінфекції. 

Нагадаємо, телевізійний і радійний ефіри Суспільного Поділля можна знайти на сторінці філії у мережі Фейсбук та на нашому сайті.