Суспільне Поділля змінює режим роботи

Суспільне Поділля змінює режим роботи

2 лис. 2020

Починаючи із 2 листопада, Суспільне Поділля змінює режим роботи: частина команди виконуватиме роботу дистанційно через підтвердження захворювання на коронавірус у декількох працівників телеканалу.

Щоб не допустити спалаху інфекції, команда новинарів та діджитал-відділ філії переходить на дистанційний режим роботи.

«Ситуація контрольована, ми змінили режим роботи, аби запобігти розповсюдженню коронавірусу. При цьому, новинарі працюватимуть дистанційно, тож інформування населення не припиняється. Регулярно здійснюється прибирання приміщення дезінфікуючими засобами»,  прокоментувала ситуацію продюсерка Суспільного UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова.  

Водночас команда Суспільного Поділля не припинятиме інформувати про важливі події в області. Новинарі дистанційно готуватимуть рухомий рядок із головними новинами, а діджитал-команда й далі розміщуватиме оперативну інформацію на інтернет-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: ПОДІЛЛЯ, на ютуюб-каналі та в телеграмі.

Команда «UA: Українське радіо «Поділля-Центр» працюватиме у звичному режимі – всі ефіри виходитимуть наживо як і раніше. У приміщенні філії проводиться дезінфекція, вимірюється температура тим працівникам, які працюватимуть на філії.