Другий тур місцевих виборів — UA: ПОДІЛЛЯ готовий стати майданчиком для дебатів

Другий тур місцевих виборів — UA: ПОДІЛЛЯ готовий стати майданчиком для дебатів

5 лис. 2020

12 листопада Суспільне Поділля  проведе дебати для кандидатів у очільники міста Кам’янець-Подільський. Телеканал UA: ПОДІЛЛЯ також готовий надати сигнал трансляції зацікавленим телеканалам області.

Згідно оприлюднених даних Центральною виборчою комісією, до другого туру виходять самовисуванець Володимир Мельниченко та  Михайло Посітко від «Свободи». Журналісти Суспільного Поділля вже попередньо запросили кандидатів до участі в дебатах у прямому ефірі програми «Виборчий округ.Дебати» та найближчим часом надішлють їм офіційні листи-запрошення.

 «Три роки роботи, зокрема над проєктами про вибори різних рівнів, довели незаангажованість Суспільного мовника. Наразі ні в кого не лишається сумніву, що лише Суспільне в змозі надати дійсно незалежний майданчик для дискусії різних політичних сил. З усією відповідальністю ми готуємося до дебатів учасників другого туру виборів у регіонах, аби провести їх максимально якісно, за найвищими стандартами журналістики. Водночас ми готові поділитися сигналом трансляції «Виборчий округ. Дебати» з зацікавленими медіа, аби якнайбільше глядачів змогли побачити дискусію кандидатів і зробити свідомий вибір», — зазначила генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

«Кам’янець-Подільський – одне з найбільших міст Поділля з населенням понад 99 тисяч. Чи варто говорити, що це і туристичний центр регіону, місто студентів і фестивалів. Стратегія та темпи його розвитку позначаються на житті всієї області. Тому ми вирішили надати платформу для публічних дебатів кандидатам на посаду Кам’янець-Подільського міського голови, аби жителі міста змогли свідомо та обґрунтовано зробити свій вибір», — розповіла продюсерка  UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова.

Зазначимо, що Суспільний мовник Хмельниччини не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працює винятково в інтересах українських громадян за кошти платників податків, тож може слугувати майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

На Суспільному Поділля «Виборчий округ. Місцеві» тривав з 5 по 22 жовтня. Запрошували кандидатів у депутати міських та районних рад, а також кандидатів на посаду міського голови Хмельницької, Кам’янець-Подільської та Шепетівської  громад.