«Створюй із Суспільним» – продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ  розповіла про умови конкурсу

«Створюй із Суспільним» – продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ  розповіла про умови конкурсу

6 лис. 2020

У програмі «Віч-на-віч» на телеканалі «Місто» продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова розповіла про конкурс «Створюй із Суспільним».

«Проєкт «Створюй із Суспільним» - це унікальна нагода креативним людям і творчим командам заявити про себе. Причому, йдеться про загальнодержавний масштаб. Адже в разі перемоги проєкту, є велика ймовірність, що його транслюватимуть усі філії Суспільного мовника. Як на мене, то це ще й можливість внести як просвітницький вклад в розвиток громади, так і виявити її болючі місця. Бо теми, заявлені цьогоріч на конкурс, стосуються того, з чим ми зіштовхуємося щодня. Як от - здоров’я регіону, культурно-освітнє життя, доступність та права. Мені особисто дуже хотілося, аби наші потенційні партнери усвідомлювали, що в цих проєктах ключовою є саме регіональна складова – фактажна, проаналізована, навіть, унікальна . У цьому й полягає суть роботи регіонального мовника як частини великої суспільної медіакомпанії», – прокоментувала Любов Тімкова.

Любов Тімкова вважає, що конкурс допоможе людям, які хочуть заявити про себе,  мають вже певні знання та вміння, або просто цікаві ідея, реалізувати їх.

Детальніше про конкурс дивіться у інтерв’ю.

Зауважимо, що 26 жовтня стартував  черговий конкурс у межах програми «Створюй із Суспільним». Це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення, зокрема і для UA: ПОДІЛЛЯ. Виробництво проєктів здійснять 2021 року.

Заявки прийматимуть до 22 листопада.