UA: ПОДІЛЛЯ підтримує інформаційно «Кіно просто неба»

UA: ПОДІЛЛЯ підтримує інформаційно «Кіно просто неба»

5 лип. 2021

Національний тур «Кіно просто неба» 10 липня проведе безкоштовний кінопоказ  стрічки «Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво» (реж. Михайло Костров) у Теофіполі, що на Хмельниччині. Локація заходу стадіон «Юність», початок показу 18:00.  

Хмельницька філія Суспільного інформаційно підтримує подію в регіоні. Стрічки, які демонструватимуть, обирали самі громади. До показу у турі планують показати повнометражні фільми останніх років, а також короткометражні фільми проєкту «Дивись українське!».

 «Тур Україною «Кіно просто неба» це перший та масштабний національний тур українського кіно маленькими містечками та селищами країни, в яких здебільшого немає кінотеатрів. Для реалізації проєкту створено кіномобіль на базі мобільної автоплатформи та LED екрану великих розмірів (6,5*3 метри)», розповідають організатори заходу.

Загалом упродовж червня-вересня Національний тур «Кіно просто неба» проведе безкоштовні кінопокази в 49 містечках та селищах 10 областей України, де немає кінотеатрів. Амбасадорами проєкту стали зірки українського кінематографу Ірма Вітовська, Богдан Бенюк, Ахтем Сеітаблаєв. Безкоштовні кінопокази проводитимуть із дотриманням карантинних заходів.

Більше дивіться та слухайте у програмах від команди UA: ПОДІЛЛЯ.

Зауважимо, що дивитись Суспільне UA: ПОДІЛЛЯ можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини  шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.