На першу річницю «Ранку на Суспільному» команда готує особливий ефір

На першу річницю «Ранку на Суспільному» команда готує особливий ефір

13 лип. 2021

15 липня 2020 року в телеефірі філій Суспільного стартував «Ранок на Суспільному». На перший день народження міжрегіонального ранкового шоу команда проєкту готує для телеглядачів особливий випуск. 

«Ми хочемо показати, хто працює в нашій команді для телеглядачів увесь рік. Насамперед це регіональні кореспонденти, які щоранку на включеннях і постійно у пошуку локальних цікавих тем та історій. Вперше в одному ефірі ви побачите відразу всіх кореспондентів “Ранку на Суспільному”. Ще раз згадаєте, хто саме представляє ваш регіон у проєкті й кому можна пропонувати власні історії», — розповіла шеф-редакторка «Ранку на Суспільному» Наталка Волянюк

Читайте також: Герої нашого часу: історії талановитої молоді у «Ранку на Суспільному»

Шеф-редакторка «Ранку на Суспільному» Наталка Волянюк

Крім цього, до київської студії приїдуть п’ять експертів із регіонів, яких телеглядачі бачили в рубриках «Ранку на Суспільному» упродовж року.

«Дієтологиня з Херсона, гастрогідка з Вінниці, експертка з етикету зі Львова, експертка з ораторського мистецтва з Чернігова та фінансовий експерт із Житомира. Це люди, як вчили нас основ своєї майстерності, й зараз ми хочемо познайомитися з ними наживо в студії проєкту», — каже Наталка Волянюк

У святковий ефір вийдуть одразу дві пари ведучих «Ранку на Суспільному» — Олександр ЄльцовАнтоніна АнтошаВіктор Дяченко та Ольга Топольницька.

П’ять спеціальних кореспондентів проєкту, яких теж запросили до студії, розкажуть про власний челендж року. Кожен із них у новорічний ефір «Ранку на Суспільному» пообіцяв собі й телеглядачам: хтось — підучити англійську чи стати донором, хтось — моржувати чи заощаджувати кошти, а хтось — стати справжньою козачкою. Чи вдалося їм це — дивіться у проєкті «Ранок на Суспільному» 15 липня.

«Ранок на Суспільному» виходить щобудня з 6:30 до 9:00 на регіональних телеканалах Суспільного.

Нагадаємо, UA: ВІННИЦЯ і UA: Українське радіо Вінниця разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільного мовлення.