«Незалежність єднає» — дивіться на всіх регіональних каналах Суспільного

«Незалежність єднає» — дивіться на всіх регіональних каналах Суспільного

19 сер. 2021

24 серпня о 16:00 (з повтором о 20:30) в ефірі UA: ПОДІЛЛЯ дивіться святковий концерт «Незалежність єднає». До виробництва проєкту долучилися всі регіональні команди Суспільного. Вони знайшли унікальні місцеві гурти, які грають авторську музику. 

«Коли у нас з’явилась ідея об’єднати всі регіони в одному святковому концерті, ми навіть не уявляли, наскільки гарний результат ми отримаємо. Різноманіття музичних гуртів, стилів та жанрів на абсолютно унікальних місцевих локаціях зробило цей проєкт цікавим та розважальним одночасно. Дуже рекомендую дивитись, слухати і розповідати іншим, — каже генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Для проєкту зняли 23 кліпи сучасних українських виконавців. Це і народна пісня, і рок, і кантрі. Кожен регіон вкладав у відео символи любові, боротьби та розвитку України. 

Суспільне Поділля записало кліп гурту «Чумацький Шлях».

«"Чумацький Шлях" відомий не лише на Хмельниччині. Його потужна енергетика відома цінителям сучасного року і в Україні, і поза її межами. Але водночас це той гурт, який асоціюється з Поділлям, використовуючи в своїй творчості етнічні мотиви. Це той мистецький і технічний рівень, на який був запит у форматі міжрегіонального концерту Суспільного. Мені імпонує й те, що хлопці «Чумацького Шляху» активно включилися в процес роботи, пропонуючи свої креативні ідеї. Словом, результатом нашого творчого діалогу стала драйвова зйомка, результат якої , переконана, "запалить" глядачів і слухачів "Суспільного"», — розповіла продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

Детальніше про кліпи, що ввійшли у концерт «Незалежність єднає» читайте на сайтах регіональних філій Суспільного: БуковинаВінницяВолиньДніпроДонбасЖитомирЧернігівЗакарпаттяЗапоріжжяКарпатиКропивницький, ЛьвівМиколаївОдесаПолтаваРівнеСумиТернопільХарківХерсон, ПоділляЧеркаси.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.