У холі Суспільного Поділля відкрили художню виставку «Небокрай»

У холі Суспільного Поділля відкрили художню виставку «Небокрай»

19 сер. 2021

19 серпня  у холі Хмельницької філії  Суспільного відбулася виставка живопису відомих художників області «Небокрай». Тут представлені роботи першого цьогорічного живописного пленеру у селищі Гриців. Картини розповідають про ті  куточки Хмельниччини, куди мало «заглядає» навіть око туриста. А вони не менш привабливі, каже Надія Борецька, членкиня обласного осередку Національної спілки художників України. Саме вона і її семеро колег колег відвідали селище Гриців. І там народилася ідея зробити таку серію картин.

«Сучасне мистецтво дуже законцептоване. Українське не виняток.  Тому ми хочемо повернутися власне до живопису. Повірте, для сучасного художника це вже творчий виклик», коментує Надія Борецька.

Продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова розповідає: «Нині у нас специфічна виставка. Бо картини не початківців, а добре знаних на Хмельниччині та й в Україні художників. Як на мене, то це той вимір, відносно до якого оцінюємо все нове. Тішуся, що Суспільне Хмельниччини має таких творчих партнерів як в ефірах, так і в проєктах».

Виставка буде діяти до 19 вересня, тому всі охочі зможуть подивитись картини за умови дотримання карантинних правил. 

Нагадаємо, що весною в холі приміщення Суспільного Поділля була відкрита художня експозиція до Дня захисту дітей із назвою «Територія любові». На виставці представили твори дітей з особливими освітніми потребами. 

Дивитись Суспільне UA: ПОДІЛЛЯ можна в ефірі та онлайн  на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.