На Суспільному Поділля презентували проєкт «Вчитель», який переміг у конкурсі «Створюй із Суспільним»

На Суспільному Поділля презентували проєкт «Вчитель», який переміг у конкурсі «Створюй із Суспільним»

31 сер. 2021

31 серпня   у приміщенні Хмельницької філії Суспільного  відбулася презентація проєкту «Вчитель», який торік став переможцем відкритого конкурсу творчих ідей «Створюй із Суспільним» 

До обговорення презентації долучилися  вчителі, котрі брали участь в проєкті, і представники освітянських інституцій краю, зокрема Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру, Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Також участь в обговоренні взяли члени громадських організацій, журналісти та ті, хто планує співпрацювати із Суспільним Поділля в межах конкурсу «Створюй із Суспільним».

«Це була ресурсна зустріч. І за градусом емоцій, і за інформаційною ємкістю. Ми обговорили варіанти концепції можливого другого сезону проєкту “Вчитель” в рамках оголошеного конкурсу “Створюй із Суспільним” на 2022 рік. Дуже би хотіла, аби він мав продовження і розширив географію. Тішуся, що мене в цьому підтримали і освітяни, і представники продакшену, які співпрацюють з нами в рамках “Створюй із Суспільним”», — розповідає  продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

Нагадаємо, «Вчитель» — це документальний освітній проєкт, який складається із 12 серій, 13 хвилин кожна. У серії відеороликів йдеться про вчителів, які працюють у спеціалізованих школах і класах.

Наталія Атаманюк, вчителька початкових класів Хмельницької СЗОШ №8, котра є учасницею проекту «Вчитель» запевнила: «То надзвичайно емоційна і корисна зустріч. Рада, що сьогодні познайомилася з багатьма колегами. А проект “Вчитель” — то  без перебільшень найкращий проєкт, в якому я брала участь».

Цикл історій  «Вчитель» покажуть в ефірі усіх регіональних мовників Суспільного уже напочатку вересня. Стежте за анонсами на сайті Суспільного Поділля.

Нагадаємо, що 18 серпня стартував черговий мистецький конкурс телепроєктів у межах програми «Створюй із Суспільним». Це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ПОДІЛЛЯ. Заявки прийматимуть до 30 вересня, детальніше про умови участі за посиланням.

Регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Щоб дізнатися більше про роботу Суспільного мовника Поділля стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.