«Вчитель» — в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного

«Вчитель» — в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного

13 вер. 2021

18 вересня о 15:00 цикл історій «Вчитель» виробництва хмельницької команди покажуть в ефірі всіх регіональних мовників Суспільного.

«Вчитель» — це документальний освітній проєкт, який став переможцем конкурсу творчих проєктів «Створюй із Суспільним». У серії із 12-ти відеороликів йдеться про вчителів, які працюють у спеціалізованих школах і класах. 31 серпня у приміщенні Хмельницької філії суспільного відбулася презентація проєкту.

Наталія Захарчук, журналістка, яка працювала в проєкті ділиться враженнями: «Проєкт став відкриттям. Познайомилися з цікавими вчителями. Справді відданими справі. Які працюють за покликанням, які люблять те, чим займаються. Вдячна за відвертість. Не хотіли видаватися кращими, як є, розумнішими. Говорили щиро».

Нагадаємо, що 18 серпня стартував черговий мистецький конкурс телепроєктів у межах програми «Створюй із суспільним». Це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ПОДІЛЛЯ. Заявки прийматимуть до 30 вересня, детальніше про умови участі за посиланням.

 

Регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: Перший та UA: Культура й каналами суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Щоб дізнатися більше про роботу суспільного мовника поділля стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.