На регіональних телеканалах Суспільного стартує проєкт «Мамо, йду в актори!»

На регіональних телеканалах Суспільного стартує проєкт «Мамо, йду в актори!»

5 лис. 2021

7 листопада о 12:25 в ефірі телеканалу UA: ПОДІЛЛЯ та усіх регіональних телеканалів Суспільного вийде новий телевізійний проєкт «Мамо, йду в актори!». Це одна з 68 програм, які були відібрані восени минулого року на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним»

Читайте також: До захисту відібрали 111 проєктів «Створюй із Суспільним»

«Мамо, йду в актори!» — спільний проєкт Суспільного мовника Сумщини та родинного театру «Нянькіни». 

«”Мамо йду в актори” — це проєкт для і про людей 45+, яким набридла буденність і вони вирішили змінити своє життя. Протягом півроку учасники проєкту  пройдуть майстер-класи, візьмуть участь у фестивалях та теле-кастингах, зустрічатимуться з зірками українського театру та кіно. І як результат створять справжню документальну виставу, розповівши відверту історію свого великого кохання. Бо кохання – це вогонь, який зігріває і в 15, і в 50, і в 90 років!», — говорить Тетяна Нянькіна, режисерка вистави проєкту, художня керівниця родинного театру «Нянькіни» та театру для людей з інвалідністю «Ми є».

Протягом проєкту майбутні герої трансформуватимуться у двох напрямах: перший – це розвиток особистісних характеристик: пошук гармонії, впевненості у собі, здатності стійко реагувати на будь-які виклики.  Другий – акторські навички: пластика, голос, вміння перевтілюватись. 

Всі учасники — люди різних професій, які хвилюються, переживають, бо велика сцена для них — нове і незвідане відчуття. Спостерігайте за їх успіхами в ефірі телеканалу UA: СУМИ та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Читайте також: UA: СУМИ оголошує кастинг для участі в проєкті «Мамо, йду в актори!»

Нагадаємо, «Створюй із Суспільним» — це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшенів на умовах аутсорсу, відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного мовлення.