«Цимес подільської кухні» — Суспільне Поділля запрошує на допрем’єрний показ фільму

«Цимес подільської кухні» — Суспільне Поділля запрошує на допрем’єрний показ фільму

3 гру. 2021

8 грудня о 16:00 відбудеться допрем’єрний показ фільму «Цимес подільської кухні». Над стрічкою працювала команда Суспільного Поділля та команда продакшену «Наголос». 

Глядачі дізнаються нове про подільську кухню, про те, як відбувалася трансформація класичних страв Хмельниччини і що зараз смачного на святкових та буденних столах подільських сімей.

Запрошуємо на передпоказ фільму «Цимес подільської кухні» всіх охочих, хто має сертифікат вакцинації або ПЛР-тест зроблений за добу до заходу. Локація заходу: кафе «Меркурій», вул. Кам’янецька 12, м. Хмельницький.

Читайте також: «Покоління Золотої Алеї» – Суспільне Поділля презентувало фільм про людей, які працюють на ринку

«”Цимес подільської кухні” це про тяглість традицій. Сімейних, родинних, звичаїв громади і краю. Про те, як єднаються за спільним столом після важкої праці й у свята. Про те, як давні рецепти приготування ситних страв у лише переказах докочували до сучасної кухні й визнаються культурним нематеріальним надбанням», —  розповідає продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова

Спецпроєкт «Цимес подільської кухні» побачать невдовзі телеглядачі усіх регіональних каналів Суспільного. Стежте за анонсами на платформах Суспільного Поділля. 

Регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Щоб дізнатися більше про роботу Суспільного мовника Поділля стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.