«Новини. Підсумковий випуск» — інформаційна панорама подій у регіонах від Суспільного

«Новини. Підсумковий випуск» — інформаційна панорама подій у регіонах від Суспільного

18 бер. 2022

З 19 березня щосуботи та щонеділі о 18:00 на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ПОДІЛЛЯ, дивіться півгодинний міжрегіональний прямий ефір «Новини. Підсумковий випуск». Головні події за тиждень, оперативні включення з місця подій — кореспондентська мережа Суспільного у кожному регіоні України працює цілодобово та без вихідних, аби телеглядачі отримували перевірену інформацію оперативно та за стандартами журналістики. 

«Тримати зв’язок з усіма регіонами країни 一 одне із найважчих завдань під час війни. Ми всі переживаємо війну по-різному, маємо різні емоції та думки, дуже по-різному починаються наші світанки й по-різному ми засинаємо. У нас з’явились мільйони історій з усіх куточків країни, які треба розповісти та почути. І ми будемо намагатися в цих підсумкових новинах розповідати, як живе та бореться Україна: від невеличких селищ до міст-мільйонників», — розповідає генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Читайте також: «Як зараз живе вся Україна». Марафон «Суспільне. Спротив» — на регіональних телеканалах

Цими вихідними над випусками працюватимуть команди Суспільне Закарпаття та Суспільне Буковина. Вони готують наповнення програми та виходитимуть у прямий ефір на всю Україну. Регіональні команди мовника як під час воєнного стану, так і в мирний час працюють як єдиний механізм.

Читайте також: Українське Радіо пропонує допомогу регіональним радіостанціям

«Міжрегіональний підсумковий випуск новин — це інформація про найважливіші події, які відбуваються у кожній області України під час війни. Сьогодні обговорюємо з шеф-редакторами інших філій події, які сталися протягом тижня, і які вони вважають найголовнішими у своєму регіоні й важливими для аудиторії всієї країни. Наші власні матеріали теж будуть у випуску, після новин з областей, які зараз стали лінією фронту. Щодо прямих включень — все залежатиме від оперативної ситуації у регіонах. Ведучою цього випуску буде Марія Лукей, яка вже чотири роки працює випусковою редакторкою та ведучою ТБ і радіо Суспільного Закарпаття», — розповів шеф-редактор новин Суспільне Закарпаття Костянтин Левін

«У неділю вперше виходитимемо у такому форматі, готуємо міжрегіональний випуск новин з головними подіями країни. Прямий ефір — тривалістю 30 хвилин зі студії Суспільне Буковина. Над цим випуском працюватиме журналістка та ведуча новин Марина Буличева», — розповіла шеф-редакторка новин Суспільне Буковина Алла Подлєсна.

Крім цього, в ефірі UA: ПОДІЛЛЯ щобудня виходить міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» з 19:00 до 23:00Онлайн дивитися можна на сайті філії.

Також Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

Усі канали Суспільного радіо слухайте в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio. З 13 березня в мобільному застосунку «Дія» стала доступною функція «Дія Радіо». Відтепер можна безоплатно та цілодобово слухати ефір Українського Радіо у мобільних телефонах.