Суспільне транслюватиме наживо акцію «Вільне небо/Free Sky» у Чернівцях

Суспільне транслюватиме наживо акцію «Вільне небо/Free Sky» у Чернівцях

21 бер. 2022

Команда Суспільне Буковина транслюватиме мистецьку акцію «Вільне небо/Free Sky», яка відбудеться 22 березня о 13:00 на території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Дивіться акцію наживо на телеканалі UA: БУКОВИНА та на ютуб-каналі Суспільне Буковина. Крім того, команда мовника ділитиметься сигналом прямого ефіру з усіма регіональними телеканалами Суспільного. 

Читайте також: «Як зараз живе вся Україна». Марафон «Суспільне. Спротив» — на регіональних телеканалах

«Нам важливо, аби світова спільнота звернула увагу на біду в нашому домі й зрозуміла: якщо сьогодні не зупинити агресора тут, то завтра він виб’є двері у домівках поляків, французів, німців чи будь-кого іншого в Європі», — каже продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Всеукраїнська мистецька акція «Вільне небо/Free Sky» відбувається у містах України на підтримку заклику українського народу до країн Заходу та інших держав світу закрити небо над нашою країною та зупинити війну.

Музиканти симфонічного оркестру та зведених  хорів  Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка, а також артисти з Харкова, Києва та інших міст України, де йдуть запеклі бої,  під керівництвом диригентів Йосипа Созанського та Дмитра Морозова виконають Державний гімн України, а також низку відомих музичних творів. Зокрема, у виконанні оркестру та хору звучатимуть «Мелодія» Мирослава Скорика, «Зродились ми великої години»«Ода Радості» Людвіга ван Бетховена,  «Боже великий, єдиний» Миколи Лисенка.

Суспільний мовник на Буковині — це телеканал UA: БУКОВИНА та Українське радіо Буковина. UA: БУКОВИНА мовить у цифрі та є у переліку телеканалів ефірного телебачення T2. Онлайн-трансляція — на сайті

Українське Радіо Буковина мовить через проводову мережу, онлайн та на FM-частотах:  

  • Чернівці – 91,8 FM; 
  • Новодністровськ –106, 6 FM;
  • Путила – 107,0 FM.

Новини про регіон читайте на діджитал-платформах Суспільне Буковина:

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на: