Чемпіонат світу з легкої атлетики-2022 — ексклюзивно на Суспільному

Чемпіонат світу з легкої атлетики-2022 — ексклюзивно на Суспільному

6 лип. 2022

Суспільне ексклюзивно транслюватиме в Україні Чемпіонат світу з легкої атлетики, який проходитиме з 15 до 24 липня в місті Юджин у Сполучених Штатах Америки. Трансляція відбуватиметься на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема і на Суспільне Хмельницький та сайті Суспільне Спорт. Про це в інтерв’ю розповів шеф-редактор новин спорту на Суспільному, спортивний журналіст і коментатор Олексій Мандзій.

«Основним акцентом будуть змагання за участю українців, а також легка атлетика та жіночий спорт. Суспільне є ексклюзивним транслятором чемпіонатів світу з легкої атлетики — покажемо наживо чемпіонат світу серед дорослих (15-24 липня), а також юніорський чемпіонат світу (1-6 серпня). І там, і там виступатимуть українці й боротимуться за медалі», — розповів в інтерв’ю Олексій.

Водночас на сайті Суспільне Спорт планують ексклюзивні інтерв’ю з українськими атлетами, а також щоденні огляди головних подій на ютуб-каналі Суспільне Спорт.  

«Ми не плануємо обмежуватися лише трансляціями змагань. Обов’язково будуть хайлайти (найкращі моменти змагань — прим. ред.) та всі найважливіші огляди на ютуб-каналі Суспільне Спорт, детальні результати та ексклюзивні інтерв’ю з атлетами на сайті Суспільне Спорт. Ми також плануємо кілька мультиплатформових проєктів, які дозволять по-іншому подивитися на шлях спортсмена до і під час змагань», — додав шеф-редактор новин спорту на Суспільному.

Також Суспільне транслюватиме чемпіонат Європи з футболу серед жінок (усі матчі плей-оф) та молодіжного чемпіонату світу серед жінок (плей-оф стадія наприкінці серпня).

Розклад трансляцій:

  • 15-24 липня. Чемпіонат світу з легкої атлетики;
  • 20-31 липня. Чемпіонат Європи з футболу серед жінок (усі матчі плей-оф);
  • 1-6 серпня. Чемпіонат світу з легкої атлетики серед юніорів;
  • 25-28 серпня. Молодіжний чемпіонат світу з футболу серед жінок (півфінальні та фінальні матчі).

Більше про те, як змінився український спорт після 24 лютого та які ексклюзивні трансляції на Суспільному чекати цього літа — в інтерв’ю за посиланням.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.