«Відбій тривоги» — новий подкаст від Суспільного про життя після 24 лютого

«Відбій тривоги» — новий подкаст від Суспільного про життя після 24 лютого

7 лип. 2022

Війна наповнює тривогою кожну сферу нашого життя, але професіонали своєї справи продовжують працювати незважаючи ні на що. Як війна вплинула на них? Що їх надихає? Наскільки змінився їхній звичний день після 24 лютого та як спрямовують свою роботу на допомогу в боротьбі з ворогом? Відповідями на ці питання діляться гості нового подкасту від Суспільного — «Відбій тривоги»‎. Серед них відомі українські журналісти, письменники, музиканти, військові, волонтери, історики та інші цікаві особистості.

Читайте також: Рік подкастів Суспільного: 350 тисяч прослуховувань та проєкти в усіх регіонах

«Ідея подкасту з’явилася ще до повномасштабної війни. Я планував зробити цикл розмов з людьми, які мене надихають. Дізнатись, як вони мислять, творять, ким та чим надихаються, який їхній повсякденний ритм життя. Хотілось невимушеної і спокійної розмови, яку і передбачає камерний формат подкасту. За кілька місяців після 24 лютого ми з командою повернулися до цієї ідеї та вирішили, що війна її ніяк не скасовує. Навпаки — з’являється ще більше питань, зокрема, як пристосуватись та жити у новій реальності? Я сподіваюсь, ці розмови стануть комусь у пригоді або щонайменше матимуть терапевтичний ефект», — прокоментував автор та ведучий подкасту, журналіст Суспільне Новини Тарас Ібрагімов.

Перший епізод з українським ілюстратором Сергієм Майдуковим, чиї роботи публікують у відомих світових виданнях, вже доступний для прослуховування на всіх популярних подкаст-платформах. А крім цього команда проєкту випустила відеоверсію розмови для перегляду, щоб кожен міг обрати найбільш зручний для себе формат.

Дивитися «Відбій тривоги»:

Слухати «Відбій тривоги»:

Більше подкастів від Суспільного у телеграм-каналі.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.