Квартирник на Суспільному: Kate Soul. Відео

Квартирник на Суспільному: Kate Soul. Відео

12 жов. 2022

На Суспільне Хмельницький та інших телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення відбулась прем’єра концерта-квартирника хмельницької співачки Kate Soul.

Kate Soul характеризують як інді-поп виконавицю, співає вона з 16 років. На запис першого україномовного синглу, «У вагоні», Катерина Коваленко заробляла на підприємствах Польщі, тому не з розповідей знає про долю заробітчан і своїми емоціями поділилась у пісні. Зараз Kate Soul активно долучається до збору грошей на потреби ЗСУ, дає благодійні концерти.

Катерина Коваленко вважає, що музика допомагає переживати різні емоції, і розповідає, що її прихильники пишуть про це у соцмережах: «Зізнаються, що дуже довго стояв блок на емоції, і саме пісня змогла розкрити серце, поплакати і отримати полегшення. В цьому і є пряма місія моєї музики, та й музики взагалі».

Про творчість Катерини і важливість спільної всесторонньої боротьби українців за свою свободу говорить і продюсерка Суспільне Хмельницький Любов Тімкова: «Тільки разом ми маємо силу протистояти ворогу — на всіх рівнях. Нашій команді резонує творчість Катерини. Щирістю, сенсами».

Читайте також: Співочий фронт черкаського гурту «Spiv Brativ» — у квартирнику на Суспільне Хмельницький

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця, Суспільне Львів тощо).

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький— на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах:

Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті