Слухаймо своє: добірка музичних квартирників від Суспільного

Слухаймо своє: добірка музичних квартирників від Суспільного

20 гру. 2022

Рок, інді-поп та етно хіп-хоп — команда регіонального мовлення Суспільного упродовж другого півріччя 2022 року показувала глядачам місцевих каналів квартирники українських музичних гуртів та виконавців. 

Зберігайте добірку концертів від Суспільного — для зимових різдвяно-новорічних вечорів.

Чернігівський рок-гурт «LiveN» — молоді музиканти, які вже мають чималий музичний досвід та добірку авторських пісень. Соліст гурту грає на національному українському інструменті — бандурі. 

Читайте також: Відкрив «Двері» для маріупольців: історія українського румуна — на Суспільному

Устим Бук та Ольга Ворохта виконують патріотичні пісні у стилі етно хіп-хоп, через свою творчість вони доносять важливі цінності: свобода, патріотизм і любов до близького.

В репертуарі гурту «Пес Дюк» — англомовні та українські композиції у стилі «альтернативний рок».

Kate Soul — творчий псевдонім авторки й виконавиці Катерини Коваленко з Хмельницького. Її стиль характеризують як експериментальний поп, інді-поп. Сама ж виконавиця називає свою течію «наївний поп», але інтелектуальний. 

«Spiv Brativ» створений у жовтні 2010 року в Черкасах. Гурт складається з чотирьох рідних братів: Дмитра, Артемія, Антонія і Леонтія Осичнюків. Співають переважно свої авторські пісні.

Читайте також: TVORCHI — переможці Нацвідбору на Євробачення-2023

Гурт «КораЛЛі» (Карпатські Аллігатори) створений у 2006 році. Команда відома своїми рок-експериментами з традиційними карпатськими інструментами: трембітою, сопілкою та дримбою.

Анна Бераіа — співачка та авторка пісень, учасниця конкурсу «Голос країни» 2021 року. Єлизавета Левченко — композиторка, піаністка обʼєднання «Leli Art Group». Вони познайомились у соцмережах і вирішили створити спільний проєкт.

«Dusha» свою історію розпочала у вересні 2018-го. Гурт не зупиняється на конкретному стилі — це суміш року, джазу, панку, інді. Але основний стиль — музика від душі.

«YAROVA» — це гурт, який об’єднався для створення якісної української музики на фольклорні мотиви із сучасним звучанням. 

Як раніше зазначав керівник проєкту та автор ідеї концертів-квартирників Сергій Жулін, під час повномасштабної війни «значно оновились репертуари музичних гуртів, де з’явилось більше патріотичних пісень і таких, що відображають суспільний настрій і представляють нову сучасну українську музику».

Квартирники від Суспільного Мовлення транслюватимуть у новорічно-різдвяний період і місцеві телеканали, тож стежте за телепрограмою. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах:

Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.