Артем Шелковий став генпродюсером регіонального мовлення Суспільного

Артем Шелковий став генпродюсером регіонального мовлення Суспільного

16 бер. 2023

З 13 березня Артем Шелковий розпочав виконання обов’язків генерального продюсера регіонального мовлення Суспільного Мовлення. 

«Насамперед я вдячний всім, хто упродовж цих 5 років працював разом зі мною на Чернігівщині. З роботою регіонального мовлення знайомий, і ми будемо працювати над поліпшенням якості його продукту та збільшенням переглядів. Роботи та викликів буде багато. Дякую всім за довіру та підтримку», — каже Артем Шелковий, виконувач обов’язків генерального продюсера регіонального мовлення Суспільного Мовлення.

«Перехід Артема на роботу з усіма регіональними офісами Суспільного є важливим кроком для нашої компанії. Ми дуже сподіваємось, що Артему вдасться імплементувати свій успішний досвід роботи зі створення та розвитку команди Суспільне Чернігів на інші регіональні команди», — зазначає Марія Фрей, членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення.

Читайте також: Артем Шелковий: «Дехто вважає нас божевільними, але це просто здоровий авантюризм і бажання бути серед лідерів»

Раніше Артем Шелковий працював продюсером Суспільне Чернігів. У 2017 та 2021 роках він двічі перемагав на відкритому конкурсі на цю посаду. Керував командою в часи перетворення з державного на Суспільне, у локдаун під час пандемії, а крайній рік — в умовах повномасштабної війни з росією. За ці роки Артему вдалося згуртувати та втримати в команді найкращих медіафахівців регіону й перетворити Суспільне Чернігів на якісне медіа, яке працює за стандартами журналістики. 

Артем Шелковий має досвід розбудови мережі гіперлокальних журналістів у громадах. Суспільне Чернігів — одна із трьох філій Суспільного, які у 2021 році стали пілотними в цьому проєкті. За його результатами Суспільне працевлаштувало двох кореспондентів у Прилуках, що дозволило оперативніше отримувати інформацію з тамтешніх громад.

Під час повномасштабної війни Артему Шелковому як продюсеру Чернігівської філії Суспільного вдалося не тільки зберегти, а й розвинути виробництво, втримати рівновагу в колективі, попри напівоточення Чернігова російськими військами та тимчасову окупацію громад області. Мовлення телеканалу та радіо Чернігівської філії не припинялося, оперативну інформацію публікували на цифрових платформах Суспільне Чернігів. 

Під керівництвом Артема Шелкового команда Суспільне Чернігів розгорнула виробництво документальних проєктів: презентували та випустили трилогію про оборону Чернігівщини «Битва за Чернігів», фільм про бої за Прилуки «#Лютий #Опір #Прилуки», стрічка про видатного чернігівського майстра народних інструментів «Шльончик: майстер — золоті руки», фільм про події 1990 року «Ковбасна революція: хто з’їв моє м’ясо?», стрічка-спогад про засновника Чернігівського Молодіжного театру Геннадія Касьянова «Касьянов. Людина, яка створила театр» та інші.  

Артем Шелковий став людиною року у трьох номінаціях корпоративної премії «Суспільний код-2023» — «Креативність. Генератор ідей», «Якість. Нормально роби — нормально буде» та «Якість. Рушій змін». 

Нагадаємо, Марію Фрей, яка працювала генпродюсеркою регіонального мовлення раніше, Наглядова рада Суспільного обрала членкинею правління, відповідальною за новини та регіональне мовлення.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії і супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Фото — Володимир Шевчук