ПОДІЛЛЯ-центр став ініціатором всеукраїнського  спецпроекту #Якщо_віриш_у_себе

ПОДІЛЛЯ-центр став ініціатором всеукраїнського спецпроекту #Якщо_віриш_у_себе

3 чер. 2019

До Міжнародного дня захисту дітей продюсерка Хмельницької філії  Суспільного мовника  Любов Тімкова зініціювала створення спецпроекту UA: Суспільне мовлення України  #якщо_віриш_у_себе.
Проект  дав змогу побачити  інтелектуальний потенціал країни через дітей різного віку, які проживають у різних куточках України та проілюстрував таланти маленьких українців.

Участь  у реалізації спецпроекту взяли 13 філій Суспільного мовника включно із Хмельницькою філією – ініціатором.  

Задум полягав у тому, що це будуть  адаптовані  для мережі Facebook ролики до Дня захисту дітей, що стартують у цей день крос постом на всіх філіях Суспільного мовника та будуть показані  у  ефірах Суспільного  як між програмний контент.

«Це історія про гартування особистості. Про силу волі. Про інтелектуальний потенціал, який має держава. Такі спільні творчі проекти, які ініціюють регіональні філії, показують, наскільки гнучкими є підходи до виробництва у великій телерадіокомпанії. А єдиний формат, у якому об’єднанні ці пазли, свідчить про загальний  ціннісний  фундамент стандартів  внутрішньої співпраці, –  розповіла продюсерка Хмельницької філії Суспільного Любов Тімкова.

 

Олександр Крентовський, керівник групи монтажу філії розповів: «Працюючи над монтажем відеоматеріалів та інтерв’ю проекту #якщо_віриш_у_себе побачив різних дітей України з різноманітними  інтересами та захопленнями. Це не правда, що дітей цікавлять тільки солодощі ,розваги та комп’ютерні ігри.  Розумні талановиті діти з захопленням розповідають про свої ідеї і готові змінити життя на краще. З зацікавленістю розглядав їхні винаходи і повірив, що у них все вдасться, тому що вони самі вірять у себе і заряджають цією вірою оточуючих».

 

Наталія Паляниця, продюсер лінійний телебачення  зазначила: «Працювати над новим спецпроектом Суспільного #якщо_віриш_у_себе було цікаво. Я була вражена інтелектуальним потенціалом цих дітей, тим як вони мислять і як сміливо фантазують і головне те, що їх фантазії потім втілюються у реальні проекти, які в майбутньому принесуть користь суспільству. Мене захоплювала  дитяча безпосередність в поєднанні з «дорослими» думками маленьких громадян України. За допомогою своїх винаходів діти намагаються вирішити проблеми  дорослих, які стосуються сучасного життя, до прикладу: переробка та сортування сміття, збереження екології, нестача парковок для автомобілів. З таким потенціалом Україна має майбутнє, головне – вірити у себе».

 

Знайти відео розповіді дітей можна за хештгом #якщо_віриш_у_себе.