Історії про незламність: «Український характер» в ефірі Українського Радіо Хмельницького

Історії про незламність: «Український характер» в ефірі Українського Радіо Хмельницького

31 бер. 2023

Кореспонденти Українського  Радіо Хмельницького розповідають про людей, які своїми діями і здобутками наближують перемогу в проєкті «Український характер». Слухачі почують шість випусків з історіями про силу, незламність та відданість українців. Крім радіоефіру, проєкт можна буде слухати на сторінках національної мережі Українського Радіо на Soundcloud.

Читайте також: Рік звільнених міст — спогади з окупації, фотоісторії та авторська поезія на Суспільному

«Ми розповідаємо історії бійців, капеланів, волонтерів, артистів, лікарів. Хочемо, щоб ці програми надихали наших слухачів вірити у добро і не втрачати віри в людей,  — зазначає випускова редакторка Українського Радіо Хмельницького Інна Ніколаєва. — Героєм першого випуску став капелан-доброволець Роман Комаринець, другого — прикордонник Дмитро Третяк».

Капелан-доброволець Роман Комаринець власним транспортом або автостопом їздить на передову, навчає тактичної медицини, допомагає порозумітися бійцям зі своїми рідними з мирних територій. 

Для 36-річного підполковника Державної прикордонної служби України Дмитра Третяка і його побратимів велика війна розпочалась 24 лютого о 4:20 з артилерійського обстрілу прикордонного пункту пропуску Велика Писарівка, що на Сумщині. Воїни дали окупантам бій. Згодом підрозділ, який очолював Дмитро Третяк, одним із перших розпочав відновлювати контроль за кордоном на цій ділянці.

Читайте також: Місцеві канали Суспільного покажуть документальний проєкт «Київський Форпост»

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. Українське Радіо і 24 канали Національної мережі Українського Радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio або онлайн на сайтах філій. Також Українське Радіо є в єдиному порталі державних послуг «Дія» у послузі «Дія Радіо».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах:

Онлайн-трансляція телеефіру та радіоефіру — на сайті.