Новорічний майстер-клас на UA: ПОДІЛЛЯ

Новорічний майстер-клас на UA: ПОДІЛЛЯ

19 гру. 2019

Напередодні Дня святого Миколая у студії програми «TVій Ранок» ведучі Надія Куриляк та Валерія Ковальчук разом із майстринею Інною Гудзь оздоблювали новорічні смаколики, приєднавшись до  всеукраїнської ініціативи Суспільного «СпеЧи печиво». Майстер-клас дозволив перетворити звичайне імбирне печиво на новорічну прикрасу та подарунок. Печиво майстриня спекла своїми руками, спеціально для майстер-класу на UA: ПОДІЛЛЯ. Про особливості випічки та рецептруні цікавинки Інна Гудзь розповіла також.

 

 «Наші колеги із суспільного запропонували 18 грудня зробити Днем «СпеЧи печиво». А ми, редакцією TVого Ранку вирішили не просто приготувати імбирні пряники, які стали символом новорічних та різдвяних свят, а й навчитись їх прикрашати кольоровою поливою. Як приготувати запашні пряники та прикрасити їх власноруч нам в прямому ефірі нам розповідала Інна Гудзь. Інна – бібліотекарка, але окрім книг знається ще й на випічці та проводить майстер-класи для діток. Ну а тепер я розумію, чому ось таке приготування печива напередодні свят – це чудова сімейна традиція. Бо така випічка може стати різдвяним сувеніром для рідних і друзів та цікавою прикрасою для ялинки», – розповіла керівниця ТО «TVій Ранок», Надія Куриляк.

Детальніше про ефір від 18 грудня тут.

Окрім того, до радійної студії Суспільного завітав «Святий Миколай» (Олександр Топоринський, заслужений артист України), який розповів про те, коли приносить дітям подарунки та коли і для чого приходить до дорослих.