Представники UA: ПОДІЛЛЯ розповіли про свій 2019 рік

Представники UA: ПОДІЛЛЯ розповіли про свій 2019 рік

28 гру. 2019

Грудень – хороший час для підсумків року, що минає.

Представники Суспільного Хмельниччини розповіли про те, яким для них був 2019 рік.

Продюсерка Любов Тімкова розказала, що найбільше спільне досягнення за рік, що минає – це командна робота філії на результат. «Йдеться про зміцнення довіри подолян до Суспільного мовника. Досягається це, найперше, нашими неупередженими, збалансованими і актуальними телерадіоефірами та спецпроєктами, спрямованими на розвиток критичного мислення, мотивацію до особистісного зростання, гуртування в інтересах громади на засадах національних цінностей. Ще один важливий аспект роботи і, власне, місія Суспільного мовника – «зшивати» регіональні особливості України в єдиний загальнодержавний контекст. Команда UA : ПОДІЛЛЯ брала участь у проектах Суспільного мовлення, ініціюючи й два міжрегіональні. Пишаюся колегами», – прокоментувала Любов Тімкова.

Наталія Паляниця – лінійна продюсерка розповіла про сспівпрацю з іншими регіональними мовниками: «Безумовно, є великі плюси у тому, що маємо можливість разом з іншими регіонами виробляти спільний телевізійний продукт. Це можна прослідкувати на прикладі двох великих межрігіональних проектів, ініціатором якогоу 2019 році стала філія Суспільне ПОДІЛЛЯ, заразом здійснюючи і постпродакшин: це – «Якщо_віриш_у_ себе» до Дня захисту дітей та «Суспільне: коли разом» до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Перший , в якому взяли участь 14 філій, про дітей- винахідників – майбутню інтелектуальну еліту України, другий – про те як висвітлення проблеми чи життєвої ситуації на Суспільному гуртує громаду і допомагає у її вирішенні, до виготовлення цього проекту долучилися 10 регіональних мовників».

Про свою роботу в «Темі Дня» розповіла редакторка Алла Самойленко: «завжди важлива у нашій роботі думка експертів, яких ми запрошували на Тему Дня. Вони не тільки допомагали розкривати більш повно ту чи іншу проблематику, але й робили висновки про ступінь нашої професійності і того, чи достатньо об’єктивно і незаангажовано висвітлюється тема. Ми високо цінуємо думку наших експертів і вдячні за співпрацю з нами у 2019 році».

 

Григорій Карякін, шеф-редактор Суспільного Хмельниччини прокоментував: «Для нашої команди важливим став такий продукт як caption video –  це ще один спосіб зацікавити аудиторію та ще один інструмент, аби саме розповісти історію нашому глядачу. Тобто, за допомогою caption video ми хочемо не просто змусити, а ніби просимо глядача переглядати наш сюжет, бо усвідомлюємо, що в соціальних мережах, зокрема ФБ, люди читають новини і дуже рідко дивляться відео. Тим паче ролики чи сюжети, які не лише тривалі, а й вимагають аби був увімкнений звук. А ми робимо так, аби глядач читав наше відео. Отож, у 2019 році основним нашим правилом стало переодягати увесь наш телевізійний продукт у caption форму, що висвітлює культурне та спортивне життя краю. Не виключення й інші сюжети, але спорт та кільтура це те, де можна мати гарну картинку та коротки текст, який ми накладаємо на відео».

У 2019 році телеканал UA: ПОДІЛЛЯ провів 9 інфопартнерств, в тому числі ми стали генеральним інформаційним міжнародного кінофестивалю «Бруківка», підтримали інформаційно перекладацький захід «Транслаторіум» та організували простір для обласної художньої виставки.

Працівники філії провели десятки екскурсій телеканалом та радіо, а також розповідали про місію і роботу Суспільного поза його стінами.

Детальніше про роботу UA: ПОДІЛЛЯ можна дізнатися на нашому сайті.