Частина команди Суспільного Поділля працюватиме дистанційно

Частина команди Суспільного Поділля працюватиме дистанційно

13 сер. 2020

З 13 серпня філія Суспільного UA: ПОДІЛЛЯ змінює режим роботи: частина команди виконуватиме роботу дистанційно через підтвердження випадку захворювання на коронавірус в одного з працівників телеканалу. 

Щоб не допустити спалаху інфекції, команду новинарів філії вирішили перевести на дистанційний режим і тимчасово зупинити вихід інформаційних випусків на Суспільному Поділля.

Читайте також: Командна робота всіх регіонів — філії Суспільного в умовах карантину працюють як єдина міжрегіональна платформа

Водночас команда Суспільного Поділля не припинятиме інформувати про важливі події в області. Новинарі дистанційно готуватимуть рухомий рядок із головними новинами, а діджитал-команда й далі розміщуватиме оперативну інформацію на інтернет-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: ПОДІЛЛЯ.

«Ми оптимізували роботу так, аби надати подолянам важливу інформацію, в тому числі, й регіональну, але убезпечити свої працівників та максимально перервати ланцюги контактів. Тому новинарі та фахівці діжитал-відділу філії працюватимуть дистанційно, щоб наповнювати стрічки наших сайтів та соцмереж. Паралельно в телеефірі оновлюватиметься інформаційний рухомий рядок.Разом, але дистанційно, працюємо над нашими перспективними проєктами. Такий протокол дій - це реалії сьогодення. Сподіваюся, ми швидко відновимо звичний режим роботи», — розповіла продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

У приміщенні філії проводиться дезінфекція, вимірюється температура працівникам.

Нагадаємо, від початку карантину чотири філії Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька, Львівська та Івано-Франківська.