Суспільне Поділля повертається до звичного режиму роботи

Суспільне Поділля повертається до звичного режиму роботи

1 вер. 2020

Із 1 вересня команда Хмельницької філії Суспільного відновила вихід новин на телеканалі UA: ПОДІЛЛЯ та UA: Українське радіо Поділля-Центр.

Нагадаємо, що з 13 серпня UA: ПОДІЛЛЯ змінило режим роботи: частина команди філії Суспільного виконувала роботу дистанційно через підтвердження випадку захворювання на коронавірус у працівників телеканалу. 

Водночас, команда Суспільного Поділля не припиняла інформувати про важливі події в області. Новинарі працювали дистанційно, а діджитал-команда розміщувала оперативну інформацію на інтернет-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: ПОДІЛЛЯ.

Керівництво філії стежить за самопочуттям усіх членів команди та за дотриманням карантинних заходів. 

«Це був серйозний виклик, який ми здолали. Відновлюємо нашу роботу в повному обсязі, зараз готуємося до імплементації в ефірі нових форматів регіонального мовлення. Дякую нашим слухачам, глядачам, котрі за нас вболівали і цікавилися нашими справами. Дякую колегам! Ми зуміли працювати дистанційно, не припиняючи інформування на діджитал платформах про найголовніші події краю», — каже продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.