Як працюватиме Суспільне Поділля у день голосування

Як працюватиме Суспільне Поділля у день голосування

23 жов. 2020

25 жовтня, у день голосування на місцевих виборах, команда Суспільного Поділля працюватиме у посиленому режимі:

О 12:10 та о 17:10 – випуск новин на «UA: Українському радіо «Поділля-центр» про події дня голосування у Хмельницькій області.

О 14:00 та о 17:00 – випуск новин на телеканалі UA: ПОДІЛЛЯ про хід голосування на виборчих дільницях.

З 19:00 по 20:00 – в ефір вийде підсумкова інформаційно-аналітична програма «Сьогодні: Головне», мета якої, розказати про основні події дня регіону. 

О 20:00 – в ефірі UA: ПОДІЛЛЯ буде транслюватися всеукраїнська міжрегіональна студія Суспільного, щодо основних подій дня голосування.

Журналісти Суспільного планують організовувати прямі включення із сіл, які увійшли до Хмельницької громади та вперше обиратимуть очільника міста Хмельницького.  

Трансляція основних подій 25 жовтня буде відбуватися також на ютуб-каналі філії та у мережі фейсбук, на сторінці Суспільне Поділля, також слідкуйте за нашим телеграм-каналом та групою у вайбері "Суспільне Поділля".

«У день виборів наша команда відстежуватиме інформаційний потік, як і завжди, ретельно. Працюватимемо у повному складі і на всі платформи. Готові до онлайн трансляцій та їх передбачаємо на нашому ютуб-каналі. Дуже сподіваюся, що інтерактивною буде наша взаємодія із подолянами. Хотілося би, щоб ви, шановні глядачі/слухачі/користувачі діджитал платформ долучалися до обговорення – телефонували у нашу редакцію та дописували на наші офіційні сторінки та групи в соцмережах, аби повідомити власні спостереження за виборчим процесом 25 жовтня», розповіла продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

Команда новинарів Суспільного поділля працюватиме в неділю від 7:00 ранку до вечора. При цьому, діджитал-відділ працюватиме вночі.

«Інформуватимемо наших глядачів і слухачів про відкриття та закриття виборчих дільниць. Також знімальна група буде працювати під час підрахунку голосів після закриття дільниць, а ще протягом усієї ночі в обласних та міських територіальних виборчих комісіях. У понеділок вранці знімальну групу, яка працювала вночі, змінять колеги, котрі вже слідкуватимуть за передачею бюлетенів до ТВК. Отож ми працюватимемо цілодобово», – розповів шефредактор новин Суспільного Поділля Григорій Карякін.

 «Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

 За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».