Виборчий округ. Співбесіда - завершальний випуск

18 лип. 17:10


Це – завершальний випуск циклу програм "Виборчий округ. Співбесіда". Практично із кожним другим претендентом на парламентське крісло від Хмельниччини ми провели публічні співбесіди почергово по всіх округах. Завершуємо із кандидатом від 193 округу, самовисуванцем Віктором Худняком. Він першим із 90-та кандидатів погодився пройти публічні співбесіди, а випало здійснити це останнім.

Крапку у проекті ставимо із експертами, які впродовж усіх випусків аналізували передвиборні програми кандидатів. Це - кандидатка політичних наук, завідувачка секції політології Хмельницького національного університету Ольга Заславська і координатор Центру UA та руху ЧЕСНО Олег Черненко.  Говоримо про кандидатів, які не знайшли часу для публічних співбесіди. Насамперед про діючих нардепів, які хочуть у парламент знову.

З 2 липня і до сьогодні ми на UA:Поділля проводили публічні співбесіди із кандидатами у народні депутати від усіх 7 виборчих округів області. 38 кандидатів із 90 зареєстрованих пройшли публічні співбесіди. Із семи чинних кандидатів їх пройшов тільки один. Цей проект завершено. 21 липня – вибір за вами. Нехай він буде виваженим. 

 

Інші випуски
Більше відео