Костянтин Дєтковський, начальник управління цифрової трансформації Хмельницької ОДА про роботу пунктів Команди підтримки "Дії"

22 лис. 19:00


- Пункти Команди підтримки "Дія". Що це та де їх відкриватимуть? У суспільній студії також говоримо про мобільний застосунок "Дія", який на сьогоднішній день є одним із найпопулярніших додатків, який скачують українці на свій смартфон. Але у багатьох людей саме з цим додатком виникає і найбільше проблем - то з авторизацією у ньому, то із використанням цього застосунку. Тому останніми днями в населених пунктах, зокрема і Хмельниччини, почали відкривати пункти Команди підтримки "Дії". Що це за мобільний застосунок "Дія" і чому його доводиться підтримувати офлайн? Чи на усі запитання є відповіді у Команди підтримки "Дії"? Про це спілкуємося із начальником управління цифрової трансформації та туризму, заступником директора Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА Костянтином Дєтковським.

- У Хмельницькому попрощались із спецпризначенцем, який загинув на Сході країни.

- Новозбудована пожежна станція у Сахновецькій громаді. Де взяли кошти на будівництво та чому виникла необхідність в її створенні?

 

Інші випуски
Більше відео