Обвинувальний акт щодо колишнього начальника СБУ в Хмельницькій області Віктора Крайтора до Хмельницького міськрайонного суду ще не надійшов.

11:46, 25 чер. 2019
 
Обвинувальний акт щодо колишнього начальника СБУ в Хмельницькій області Віктора Крайтора до Хмельницького міськрайонного суду ще не надійшов.

До Хмельницького міськрайонного суду ще не надійшов обвинувальний акт щодо колишнього начальника СБУ в Хмельницькій області Віктора Крайтора з Генеральної прокуратури України. Про це повідомила прес секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська. За її словами, вона кожні 10 хвилин моніторить вхідні документи.  У Генеральній прокуратурі також не можуть вказати, коли саме  обвинувальний акт надійде до хмельницького суду, каже працівник прес служби Генеральної прокуратури України Наталія Сукало. Нагадаю, головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом подій, які мали місце 19 лютого 2014 року в Хмельницькому. Тоді, під стінами управління СБУ в області було вбито двох активістів Революції Гідності. Це 72-річна хмельничанка Людмила Шеремет. Куля втрапила жінці в голову та 21-річний Дмитро Пагор з Чемеровецького району. Ще десять поранено. Вчора, згідно обвинувальний акт щодо колишнього начальника управління СБУ в Хмельницькій області Віктора Крайтора було скеровано до Хмельницького міськрайонного суду. Віктору Крайтору висунуті звинувачення за ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень), ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) та ст. 128 (необережне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.