«Суспільне Новини. Головне» — щосуботи і щонеділі у прямому ефірі на телеканалі Суспільне Хмельницький

«Суспільне Новини. Головне» — щосуботи і щонеділі у прямому ефірі на телеканалі Суспільне Хмельницький

12 січ. 2024

Команда Суспільного Мовлення розповідає про головні події країни у 30-хвилинних випусках загальнонаціональних новин у прямому ефірі — щосуботи та щонеділі о 18:00 та 20:00 на каналі Суспільне Новини та усіх місцевих каналах (Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький тощо).

Читайте також: Суспільне Новини — лідер з дотримання професійних стандартів

Над випусками новин працює команда центрального офісу Суспільного спільно з національною мережею філій. До січня 2024 року інформаційні випуски у вихідні для усіх виготовляли Суспільне Чернігів, Суспільне Одеса та Суспільне Черкаси. Загалом, у 2024 році пріоритетом для регіональної команди Суспільного залишається інформаційне мовлення. У планах — щогодинні випуски новин на місцевих каналах Суспільного та каналі Суспільне Новини, насичені історіями та репортажами з усіх регіонів України.

«Інформаційно охоплювати ще більше місцевих інфоприводів та показувати життя країни, як воно є, — завдання регіональної команди та хабів Суспільного на найближчий рік. Для цього поступово впроваджуємо зміни у розкладі телепрограм, локальні історії виносимо на загальнонаціональний рівень, розбудовуючи мережу кореспондентів у громадах, вдосконалюємо студійні формати наших проєктів», — Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Нагадаємо, розклад вечірніх інформаційних програм Суспільного у будні:

  • 17:00, 20:45 — новини спорту;
  • 18:00, 19:00, 20:00 — загальнонаціональні новини;
  • 20:30 — дайджест новин від Суспільне Хмельницький;
  • 20:40 — новини Криму.

Інформаційний вечір «Суспільне. Спротив» із 2 січня розпочинається о 17:00 (після новин спорту) і завершується о 20:00.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Хмельницький — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах: