Новинки українського та зарубіжного кіно на фестивалі  «Бруківка» –  UA: ПОДІЛЛЯ

Новинки українського та зарубіжного кіно на фестивалі «Бруківка» – UA: ПОДІЛЛЯ

16 вер. 2019

У Кам’янці-Подільському завершився третій кінофестиваль «Бруківка». Цьогоріч він тривав 5 днів з 11 по 15 вересня. 

Команда «UA: ПОДІЛЛЯ» кожного дня працювала на фестивалі: журналісти брали інтерв’ю в організаторів та учасників, робили новинні сюжети, а також розповідали на «Ранках» про цікаві події кінозаходу.

Учасники та гості дійства мали можливість відвідати всі локації заходів безкоштовно. Починаючи з 13 вересня працював майданчик з «червоною доріжкою», у фортеці в цей час розміщувалося одразу декілька зон: зона для показу фільмів, зона для виступів  музичних гуртів, локація з майстер- класами для дітей, локація із сувенірною продукцією. 

До членів журі долучилися діячі українського кінематографу: продюсери, режисери, сценаристи, актори, блогери. Було показано кінострічки різних жанрів від еротики до фільмів жаху, а також представлено до перегляду українське та зарубіжне кіно.

Для тих, хто не встиг побувати на фестивалі, пропонуємо:

Сюжет про відкриття кінофестивалю 11 вересня,

Інтерв’ю із засновником фестивалю Андрієм Зайцем

Інтерв’ю з Георгієм Делієвим – актором, режисером, художнім керівником театру "Маски шоу" про український кінематограф, про комік труппу "Маски шоу", про діяльність артиста та про секрети успіху,

Про кінострічки другого дня фестивалю.

«Цей фестиваль для мене був дуже особливий. Було показано понад 100 робіт за 5 днів на 5 локаціях, понад 400 учасників, які відвідали цей фестиваль, кілька тисяч відвідувачів, десятки відомих спікерів та народних артистів, неймовірне проекційне 3D-шоу в Старій фортеці та на фасаді Міського палацу культури, гості з Франції, Німеччини та США, виставки, виступи відомих музичних гуртів та національні кінопрем’єри! А ще в нас була чудова команда волонтерів, які приїхали до нас допомагати в Кам’янець-Подільський з 10 областей України», прокоментував засновник фестивалю «Бруківка» Андрій Заєць. 

Продюсерка UA: ПОДІЛЛЯ Любов Тімкова розповіла про це партнерство: «Велика промокампанія ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» у теле- та радіоефірах Суспільного мовника Хмельниччини, включення наживо у ранкове мовлення та інформаційні випуски, масштабне висвітлення протягом усіх п’яти днів фесту – це просвітницький продукт, який отримав наш глядач і слухач у результаті такої співпраці. Те,що Суспільне Поділля стало генеральним медіапартнером міжнародного фестивалю у Кам’янці-подільському, свідчить про довіру до Суспільного, як до медіакомпанії, яка сприяє розвитку сучасного мистецтва і робить промоцію українському продукту. А воркшопи та покази фільмів українського виробництва підтверджують, що ми маємо кіноіндустрію і ресурс, аби заявляти про Україну».

Любов Тімкова вважає, що таке партнерство це хороший приклад просування бренду компанії, адже глядач і слухач починає розуміти подію, яка відбувається поруч, а партнери продовжують співпрацю, розширюючи, як правило, творчий діапазон, що сприяє залученню аудиторії в нові проєкти.