На UA: ПОДІЛЛЯ триває туристичний марафон до Дня міста

На UA: ПОДІЛЛЯ триває туристичний марафон до Дня міста

22 вер. 2020

21 вересня команда Суспільного Поділля розпочала 5-тиденний інформаційний марафон про туристичні цікавинки Хмельницького, який приурочений до Дня міста. Цьогоріч День міста святкуватимуть 26-27 вересня. Сюжети виходять на UA: ПОДІЛЛЯ та на радіо, а до студії запрошуються гості: краєзнавці, експерти, працівники туризму. Вони обговорюють проблеми і перспективи туризму в Хмельницькому.

У відеороликах розповідають про маловідомі факти про місто. Зокрема, найстарішому дереву обласного центру – 250 років, росте воно в мікрорайоні Дубове та старіше за всі будівлі Хмельницького.

Побачити ці тематичні відео можна на всіх діджитал-платформах Суспільного Поділля: на ютуб-каналі,  фейсбук-сторінці та  інстаграм-сторінці.

Продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова розповіла: «Протягом дня ми озвучуємо маловідому інформацію про Хмельницький в адаптованій під кожну платформу формі. Це інформація з фото – на сайт, кепшн-відео – у соцмережі, сюжет в теле/радійні інформаційні випуски. При цьому, у студію запрошуємо краєзнавців, аби поспілкуватися з ними докладніше».

«Після першої опублікованої історії у фейсбук отримали велику кількість повідомлень. Люди коментують та діляться, що приємно, бо значить, цікавий наш контент. Для користувачів інстаграм, як частину марафону, ми розпочали вікторину. Кожного дня є можливість перевірити свої знання про історичні факти пов’язані з Хмельницьким. Вже маємо сотні вірних відповідей і переконуємося, що хмельниччани не тільки люблять своє місто, а й знають його історію», – зазначила керівниця діджитал-відділу Суспільного Поділля Юна Мітрашко.

Взяти участь у вікторині від Суспільного можна тут.

Нагадаємо, що 21 вересня на UA: ПОДІЛЛЯ і всіх регіональних телеканалах Суспільного стартувала оновлена вечірня інформаційно-аналітична програма — «Сьогодні. Головне». Щобудня о 19:00 у прямому ефірі на глядачів чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших від команди редакторів «Теми дня».