На Суспільному Хмельниччини відкрилась гостина Святого Миколая

На Суспільному Хмельниччини відкрилась гостина Святого Миколая

19 гру. 2018

18 грудня у холі Хмельницької філії Суспільного запрацювала локація й фотозона до новорічно-різдвяних свят. Цього ж дня до гостини завітав Святий Миколай — актор Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького Олександр Топоринський. А першими відвідувачами святкової локації стали діти з багатодітних сімей та діти учасників АТО, якими опікується Хмельницька обласна громадська організація "Світанок".

"Ми вперше співпрацюємо із Суспільним Хмельниччини у такому інтерактивному форматі, хоча загалом ми ведемо плідну роботу з висвітлення питань материнства і дитинства — тем, з яких ми спеціалізуємося", — розповіла голова громадської організації "Світанок" Олена Голяк.

Як зазначила продюсерка філії Любов Тімкова, Суспільне Хмельниччини налагоджує зв’язки з громадою не лише через теле- і радіоефіри, але й влаштовує безпосередні зустрічі.

"Від початку року до нас у студії завітали близько 30 екскурсійних груп. Ми знайомимо людей з колективом, розповідаємо як працюють теле- та радіостудії, показуємо професійну техніку. Провели кілька зустрічей для представників громадських організацій, щоб пояснити специфіку роботи суспільного мовника. Беремо участь у школі медіаграмотності та проекті "жива книга", запроваджених Хмельницькою міською централізованою бібліотечною системою, а також ярмарку професій. Тобто ми шукаємо і втілюємо ті формати комунікації, які зараз на часі".

Своїми враженнями від ідеї поділився виконавець ролі Святого Миколая Олександр Топоринський:

"У мене зараз якраз репетиції новорічної казки в театрі. Йшов до Вас у строях Святого Миколая — привітав дорогою чимало людей. Всі посміхаються і дарують чудовий настрій. Ви справді зробили казку не лише для цих діток. Попри завантаженість, я із задоволенням відгукнувся на таку пропозицію. Це й означає дарувати добро".

Облаштовували гостину спільними зусиллями. До справи долучились інспекторка з кадрів Тетяна Мартинкова, менеджерка напряму з фінансових питань Наталія Лозінська, провідна бухгалтерка Оксана Нечай, провідна економістка Ольга Андрущишина, інженерка з охорони праці Галина Пижова, інженер з мобілізаційної роботи Іван Бігняк, провідна бухгалтерка Алла Романчук. А менеджерка Ольга Усова придумала дизайн та дібрала аксесуари для святкової локації.