Алла Андрейчак, директорка Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги та Олександр Сівко, начальник сектору протидії домашньому насильству Хмельницького райуправління поліції про домашнє насилля та його протидію

29 лис. 19:00


- Як захистити жертву родинного насилля від кривдника, хто це може і має робити та як має вчиняти сама людина, аби припинити бути жертвою? Відповіді на ці та інші запитання з’ясовуємо у суспільній студії проєкту "Сьогодні. Головне" з гостями студії - Аллою Андрейчак, директоркою Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги та Олександром Сівком, начальником сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Хмельницького районного управління поліції.

- Відсьогодні, 29 листопада, та до 25 січня 2022 року в Хмельницькому обмежать рух транспорту частиною вулиці Проскурівської. Що про це думають водії та чому перекриють частину центральної вулиці?

- Пошкодили ділянку в хмельницькому дендропарку: житель обласного центру двічі звертався в держекоінспекцію області. У чому причини? 

- Навчально-тренувальні збори і змагання зі спортивного орієнтування пройшли у селі Головчинці. Скільки команд взяли участь та яка протяжність маршруту змагань?

 

Інші випуски
Більше відео