«Без валіз» — на Суспільному Поділля вийшов  подкаст про подорожі Хмельниччиною

«Без валіз» — на Суспільному Поділля вийшов подкаст про подорожі Хмельниччиною

17 сер. 2021

У липні на Суспільному Поділля стартував подкаст виробництва діджитал-команди «Без валіз»Це  розповіді про подорожі маловідомими шляхами Поділля, з яких слухачі довідаються про те, як провести час небанально навіть у розтиражованих туристичних місцях.

Над подкастом працюють журналістка Надія Куриляк та режисер монтажу Андрій Гаврилюк.  

   Читайте також: Медіа, свобода слова та приватність: тренінг для Суспільного Поділля від ЦЕДЕМ і Академії Суспільного мовлення

«Команда у нас невелика й через це ми відчуваємо особисту відповідальність і в кожен епізод вкладаємо душу і своє щире захоплення тим, про що розповідаємо. А ще намагаємося зробити так, щоб людина, яка не має змоги прямісінько зараз вирушити в подорож, відчула енергетику тих місць, про які йде мова,  розповідає Надія Куриляк.   Ми обрали темою подкасту мандри, бо я сама дуже люблю подорожувати та відкривати для себе нові місця. А ще я розумію: скільки б не їздила Україною та й навіть Хмельницькою областю щоразу натрапляю на те, що здатне мене якось здивувати чи потішити. Звісно, з більшістю класних локацій зазвичай немає хорошого сполучення, що й казати про інфраструктуру. Зате, навколо таких місць збираються цікаві люди».

Із подкасту можна дізнатися де взяти велосипед, щоб проїхатись маршрутами із неймовірними краєвидами, де зупинитися, окрім банальних баз відпочинку, чи скуштувати якусь місцеву крафтову продукцію.  

Перший епізод  «Без валіз» про Бакоту слухайте тут: https://bit.ly/3m81xWm

Наступний епізод про Кам’янець-Подільський вже незабаром, тому стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.

Нагадаємо, що регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.