Cуспільне Поділля запрошує на презентацію проєкту «Вчитель», що переміг на конкурсі «Створюй із Суспільним»

Cуспільне Поділля запрошує на презентацію проєкту «Вчитель», що переміг на конкурсі «Створюй із Суспільним»

27 сер. 2021

31 серпня о 12:00 у фойє Хмельницької філії Суспільного (м. Хмельницький, вул. Володимирська, 92) відбудеться презентація проєкту «Вчитель», який торік став переможцем відкритого конкурсу творчих ідей «Створюй із Суспільним». Поговоримо про тенденції у роботі освітянської спільноти, про сам телепроєкт та зйомки, а також про новий відбір «Створюй із Суспільним», який стартував 18 серпня, та про умови співпраці із Суспільним.

      Читайте також: Створюй із Суспільним — 2022». Стартує відкритий відбір регіональних телепроєктів

Участь у презентації візьме команда продакшену, яка працювала над проєктом, вчителі, які брали участь у ньому. Запрошуємо долучитися освітянську спільноту Хмельниччини та представників продакшенів, які цікавляться реалізацією проєктів у співпраці із Суспільним.

«Вчитель» — це документальний освітній проєкт, який складається із 12 серій, 13 хвилин кожна. У серії відеороликів розповідають про вчителів, які працюють у спеціалізованих школах і класах.

«Така публічна зустріч і презентація проєкту, найперше, задумана для ближчого знайомства і обміну досвідом. Мені здається, освітянам, котрі брали участь в зйомкам, і тим, що завітають на презентацію, є про що поговорити. Як і представникам творчим команд, котрі, гіпотетично можуть стати нашими партнерами. Адже Суспільне оголосило черговий мистецький конкурс “Створюй із Суспільним”. Нагадаю, що це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ПОДІЛЛЯ. Заявки прийматимуть до кінця вересня. Ми готові розказати детальніше, у чому полягає співпраця. А продакшени, які вже співпрацюють із нами, зможуть розказати про свій досвід», — розповідає  продюсерка Суспільного Поділля Любов Тімкова.

Наталія Захарчук, журналістка, котра працювала в проєкті ділиться враженнями: «Проєкт став відкриттям. Познайомилися з цікавими вчителями. Справді відданими справі. Які працюють за покликанням, які люблять те, чим займаються. Вдячна за відвертість. Не хотіли видаватися кращими, як є, розумнішими. Говорили щиро».

Цикл історій «Вчитель» покажуть в ефірі усіх регіональних мовників Суспільного уже напочатку вересня. Стежте за анонсами на сайті Суспільного Поділля.

Нагадаємо, що 18 серпня стартував черговий мистецький конкурс телепроєктів у межах програми «Створюй із Суспільним». Це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ПОДІЛЛЯ. Заявки прийматимуть до 30 вересня, детальніше про умови участі за посиланням.

Нагадаємо, що регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Щоб дізнатися більше про роботу Суспільного мовника Поділля стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.