Колядки, щедрівки та музичне попурі – святковий концерт від Суспільне Поділля

Колядки, щедрівки та музичне попурі – святковий концерт від Суспільне Поділля

29 гру. 2021

31 грудня о 21:20 всі регіональні філії Суспільного, зокрема на UA: ПОДІЛЛЯ покажуть першу частину новорічного концерту «Святковий мікс». Над ним працює команда Суспільне Поділля. Інші частини проєкту виходитимуть з 1 до 8 січня.

«Святковий мікс» це народні колядки, щедрівки, музичне попурі та народні пісні, виконані на скрипці в сучасній обробці. Концерт транслюватимуть у ефірі телеканалів Суспільного, а також на YouТube- каналі Суспільне Поділля.

«Ми хотіли увібрати в проєкт настрій новорічно-різдвяних свят. А це, передусім, обрядові наспіви – колядки й щедрівки. Мажорний тон утримують і музичні композиції за мотивами карпатських мелодій та народних пісень. Думаю, це те, що однозначно стане атмосферною оздобою свят від регіонального Суспільного мовника», розповідає продюсерка Суспільне Поділля Любов Тімкова.

Читайте також: «Цимес подільської кухні» — відбувся допрем’єрний показ фільму Суспільного Поділля

Очільниця Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Майя Онищук розповіла: «Для моєї родини Різдво — це зустріч з найдорожчими нам людьми. Ми збираємося за круглим столом — розмовляємо, наші діти- колядують і щедрують. І таку атмосферу, я певна, цей концерт створить у кожній родині».

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Суспільне Поділля  — це телеканал UA: ПОДІЛЛЯ, Українське радіо «Поділля» та діджитал-платформи.

Більше про роботу Суспільного мовника Поділля —на сайті філії,. Оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.