«Покоління Золотої Алеї» — історії підприємців з Хмельницького в ефірі Суспільного

«Покоління Золотої Алеї» — історії підприємців з Хмельницького в ефірі Суспільного

30 гру. 2021

2 січня о 21:00 UA: ПОДІЛЛЯ та всі регіональні філії Суспільного покажуть прем’єру фільму «Покоління Золотої Алеї». Стрічка розповідає про людей, які працювали на Хмельницького ринку, і розкриває тему народження підприємців як соціальної групи. 

  Читайте також: Колядки, щедрівки та музичне попурі – святковий концерт від Суспільне Поділля 

Творці стрічки прагнули показати формування цінностей в 90-ті роки та їхнього переосмислення із зародженням ринкової економіки на прикладі покоління, працевлаштованому на речовому ринку. Фільм — результат співпраці команди Суспільне Поділля зі стороннім продакшеном. 
«“Покоління «Золотої алеї” це перший, як на мене, комплексний, тим більше візуальний, аналіз 30-літньої історії Хмельницького речового ринку. І зроблений він не в цифрах, а людських історіях у ретроспективі й, навіть, намаганням показати перспективу. Маю сподівання, що цей документальний проєкт можна буде переглянути і на великих екранах кінотеатрів у Хмельницькому. Переконана, що дізнатися про зародження ринку непрості, хоча, подекуди, й смішні історії з його щоденного життя корисно як для хмельниччанина, так і для жителів інших регіонів», ділиться враженнями продюсерка Суспільне Поділля Любов Тімкова

Предпоказ фільму «Покоління Золотої Алеї»  відбувся 11 листопада. Як це було — читайте тут. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Суспільне Поділля  — це телеканал UA: ПОДІЛЛЯ, Українське радіо «Поділля» та діджитал-платформи.

Більше про роботу Суспільного мовника Поділля — на сайті філії,. Оперативну інформацію про події Хмельниччини шукайте на сайті Суспільне│Новини та фейсбук-сторінці філії. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.